Bij Roumans Curfs B.V. bieden we u verschillende vormen van transport aan. Via contact kunt u een formulier invullen met daarin uw wensen. Zo kunnen we u een offerte op maat geven. Tevens kunt u ons ook telefonisch bereiken via de telefoonnummers onder aan de pagina. Vooral bij urgente zendingen kunnen we dan heel snel actie ondernemen.

Wij kunnen u helpen bij het aangaan van een samenwerking met betrekking tot het uit handen nemen van het gehele of gedeeltelijke proces van opslag en/ of transport. U geeft aan wat uw wensen zijn en vervolgens kijken wij samen naar een plan van aanpak voor een maximale uitvoering.

Complete verzorging opslag en/ of transport

 

Voor al uw standaard zendingen maken we gebruik van de pakketdienst. Bij deze nationale service worden de afgehaalde goederen de volgende werkdag op het geadresseerde adres afgeleverd. Binnen Limburg is het zelfs mogelijk dat dit nog op dezelfde werkdag gebeurt en binnen Europa lukt dit uiterlijk binnen twee werkdagen.

Pakketdienst

 

Voor al uw palletzendingen maken we gebruik van de bakwagens. Hiermee kunnen we uw pallets makkelijk overladen en zo ook er voor zorg dragen dat de pallets binnen Nederland de volgende werkdag geleverd worden. Binnen Limburg is het ook mogelijk dat deze de zelfde werkdag nog geleverd worden en zo lukt het ook om de pallets binnen Europa binnen twee werkdagen te bezorgen.

Palletzendingen