Over Ons

Roumans Curfs B.V. is een bedrijf waarbij ervaring, visie, werklust en flexibiliteit centraal staan. Het bedrijf, opgericht in 2015, is gevestigd in Kerkrade, Limburg, en is ontstaan uit een samenwerking van twee eenmanszaken die hun krachten en ervaring hebben gebundeld.

Het bestaat uit elf hardwerkende werknemers. Een ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en laat daarmee zien waar het bedrijf voor staat. Zodoende doen wij er alles aan om iedere klant te kunnen voorzien in de door hun gewenste behoeften.

Roumans Curfs B.V. beschikt over de vergunning van het nationale en international goederenvervoer over de weg (NIWO). Daarnaast zijn alle chauffeurs geïnstrueerd door middel van de cursus “Het Nieuwe Rijden”, waardoor ze verantwoordelijker zijn met de voertuigen en bijdragen aan een schoner milieu.

Verder zijn wij in het bezit van een jong wagenpark met geavanceerde technieken. Dit helpt bij de uitvoering van het transport op een zo efficiënt mogelijke wijze. Tevens zorgt dit er ook voor dat we het milieu zo veel mogelijk proberen te ontlasten.